Inclusieve sporter van het jaar

Tot en met zondag 4 februari kan je stemmen op de genomineerden voor de Sportprijs 2023 in Leidschendam-Voorburg. Op Maandagavond 29 januari heeft Sport en Welzijn samen met Midvliet alle genomineerden uitgenodigd in O'Learys in Westfield Mall of the Netherlands. Tijdens deze gezellige avond sprak Midvliet tv met de genomineerden in elke categorie.

Zoë Bakker
Elektrisch rolstoelhockey is voor Zoë Bakker dé manier om haarzelf fysiek en mentaal uit te dagen. Met groot plezier ontvangt zij dan ook haar nominatie.

Art Post
Art Post is sinds maart 2023 één van de vier kinderambassadeurs van Stichting het Gehandicapte Kind. Hij komt op voor kinderen waarbij je niet zo goed ziet dat ze een handicap hebben. Deze kinderen lopen er vaak tegenaan dat ze overschat worden.

Bruno Hoek
In 2023 heeft Bruno Hoek met zijn voetbalteam deelgenomen aan het IFCPF EK in Oristano Sardinië. Dit was zijn tweede eindtoernooi. In 2022 deed hij ook al mee aan het WK in Salou.

Laatste video's

 
Ook op zaterdag was het gezellig in Stompwijk met de tweede dag van de paardendagen. Op zaterdag was er onder andere de druk bezochte landleven fair. Dit jaar waren er meer stands dan ooit waar de...
 
De Stompwijkse paardendagen zijn weer van start gegaan. Vrijdagavond is een optocht verreden door het dorp bij heerlijk weer. Het was overal gezellig met feestjes en barbecues. Ook was het...
 
De Groot reünie, eens in de vijf jaar wordt deze gehouden in Nederland, Canada of Nieuw Zeeland. Nu was Nederland aan de beurt in de omgeving van de Drie Molens.
 
Deze zomer organiseert Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg heel veel leuke activiteiten. Zo was er afgelopen woensdag een roofvogel show op het sportveld in Leidschendam Noord. Kinderen kregen...