Raadsleden Hans Peter Klazenga en Arnold Brans zijn dinsdagavond de toegang geweigerd tot een gesprek over het bouwproject op Schakenbosch in Leidschendam.
Het aandeel in sociale woningen in Leidschendam-Voorburg daalt de komende tien jaar met drie tot vijf procent. Omgerekend scheelt dat 400 tot 710 woningen.
De gemeente Wassenaar mag huize Ivicke verbouwen. Dat heeft de rechter bepaald in een kort geding dat onroerend goedspeculant Ronnie van der Putte had aangespannen.
De brandweer is in actie gekomen voor een grote brand aan de Wattstraat in Zoetermeer.
In Leidschendam-Voorburg zijn de afgelopen twee weken 402 inwoners besmet met corona. Dat meldt het RIVM.
Vanavond opent de VVD om 20.00 uur voor de derde maal de videoverbinding om met Wassenaarders te praten over actuele zorgen en aandachtspunten.
Brug ontbreektEen extra brug over de Vliet is wel degelijk nodig om het verkeer in Leidschendam-Voorburg te kunnen wegsluizen. Dat betoogt Fia Vader van Dambelang.
PopcornEven ertussenuit en een film kijken? Dat kan in Theater Ludens in Voorburg (Burgemeester Feithplein 95).
Lantarenpaal BeguinlaanOp de Dr Beguinlaan in Voorburg is er spontaan een lantaarnpaal omgevallen.
Reageerbuis pexelsSinds deze week is de eerste commerciële testlocatie op corona in Nootdorp geopend. De teststraat staat op het terrein van touringcarbedrijf Van Heugten Tours en biedt sneltests.
HGC blaashal indoor hockeyHGC ziet dit jaar af van deelname aan de competitie. Er doen te weinig clubs mee voor een volwaardige competitie, laat het bestuur weten.

Logo Leidschendam VoorburgBurgemeester Tigelaar van Leidschendam-Voorburg houdt in deze coronatijd een weblog bij.

Zwaailicht politieDe verkeerspolitie Den Haag heeft een filmpje geplaatst van een snelheidsduivel die ze enkele weken geleden bij Stompwijk aanhield.