Het tennisseizoen 2024 wordt door tennisvereniging LTC Leeuwenbergh officieel geopend op de Open Dag op zondag 24 maart.

Iedereen van jong tot oud is welkom om te komen tennissen.
De ochtend van zondag 24 maart staat vooral in het teken van de jeugd tot 16 jaar. Om 9:45 starten de kinderen met eventueel hun ouders aan een gezamenlijke warming-up en Multi Skillz oefeningen. Vervolgens worden er diverse partijtjes gespeeld op ieder zijn niveau en leeftijd.

De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke gratis lunch. Voor de volwassenen begint de Open Dag met deze lunch. Daarna start men met een goede warming-up en ook Multi Skillz oefeningen. En dan is het tijd voor dubbel clinics gegeven door de geweldige T.I.K. tennisleraren. Deze tennisleraren zijn in de regio bekend om hun uitzonderlijke goede niveau. Allerlei tips en tricks in het dubbelspel zullen worden behandeld. Er blijft nog tijd over om de toepassingen van de clinics uit te voeren in een dubbeltje.

Rond 16:00 uur wordt de dag afgesloten met een gezellige borrel en diverse hapjes. De Open Dag is voor iedereen geschikt van jong tot oud die maar een balletje kan slaan. Bij de laatste Open Dag waren maar liefst 140 deelnemers aanwezig. Dus meld je aan en zorg dat je erbij bent.
LTC Leeuwenbergh is een bekende tennisvereniging voor iedereen uit Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Tennissen doe je bij Leeuwenbergh! Tennisvereniging LTC Leeuwenbergh ligt met haar 21 tennisbanen aan de Vliet, op de grens met Leidschendam-Voorburg. Voor meer informatie over de gratis Open Dag en het aanmelden, zie de website www.ltcleeuwenbergh.nl


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht LTC Leeuwenbergh.

Leeuwenbergh Open Dag