Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Zaterdag 6 oktober aanstaande wordt Zoetermeer op een topfeest getrakteerd: Vijverpop 079! ...de leukste artiesten uit de regio op één podium. Deze behoorlijke dosis live entertainment zal plaatsvinden tussen 12:00 en 21:00 op het centrale plein van winkelcentrum Vijverhoek aan de Van Stolberglaan te Zoetermeer en zal 's avonds binnen bij café ‘Bij Ons’ doorgaan tot in de kleine uurtjes.

Berend Potjer is benoemd tot kandidaat-lijsttrekker voor GroenLinks Zuid-Holland. Met Berend meent de kandidatencommissie een ervaren Statenlid te hebben geselecteerd die de breedte van het provinciale werkveld overziet en al bekendheid geniet in Zuid-Holland.

De RijnlandRoute is de nieuwe snelweg van de A44 naar de A4, aan de zuidkant van Leiden. De Provincie Zuid-Holland wil graag weten of de inrichting langs de snelweg een bijdrage kan leveren aan het bijennetwerk in de regio. Daarvoor heeft de Bijenhelpdesk een advies geschreven.

Haaglanden Medisch Centrum (HMC) en ADO Den Haag ondertekenden op zaterdag 15 september 2018 een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor twee jaar.

Het is toch altijd weer even spannend als je een beproefd recept gaat herhalen. Dit gold ook voor de locatie uitzending bij Volle Maan van het sportprogramma van Midvliet FM, Sporttribune. Locatie uitzending Midvliet FM bij Volle maan leuk en ontspannen

Het Algemeen Bestuur van het CDA Zuid-Holland heeft de concept-kandidatenlijst voor de aankomende Provinciale Statenverkiezingen vastgesteld. Deze lijst wordt nu voorgelegd aan de lokale afdelingen, waarna de leden in november de lijst definitief zullen vaststellen.

Op 12 september is alweer de derde, drukbezochte mobiliteitsavond van Ondernemend Wassenaar (OW) en Ondernemersvereniging Voorschoten (OVV) in 1½ jaar gehouden.  Juist in een week waarin het verkeer op de N44/A44 weer eens vaststond als gevolg van problemen op de A4, werd één ding opnieuw heel duidelijk: er moet wat gebeuren op de N44/A44 corridor tussen Den Haag en Leiden.