In het gure decemberweer worden voetbalwedstrijden nog wel eens afgelast. Daarom stond zaterdag 23 december het inmiddels legendarische Oliebollentoernooi op de agenda!

Het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van SEV voor de jeugd tot 12 jaar.
De bal is rond. Dat gold in dit geval ook voor de varianten met en zonder krenten. Elk jaar organiseert SEV in december het Oliebollentoernooi. Dit keer trok de jeugd tot 12 jaar de zaal in aan de Kastelenring in Leidschendam voor een sportief treffen. Het bijzondere aan dit toernooi is dat de teams niet in hun vaste samenstelling om de overwinning vechten. De teams werden dwars door leeftijden en niveaus heen ingevuld, wat tot geweldige nieuwe samenwerkingen in de zaal leidde.


In de ochtend mochten de JO7, JO8 en JO9 aan de bak. ’s Middags was het de beurt aan de kinderen uit de JO10 en JO12 teams om de eer verdedigen. De verhitte koppies op het veld werden enthousiast aangemoedigd door de ouders langs de lijn. Gelukkig was er halverwege het toernooi de welkome pauze, met natuurlijk die oliebol. Met die nieuwe naar binnen gewerkte energie konden ook de laatste wedstrijden tot een spetterend einde worden gebracht.

Over voetbalvereniging SEV
Voetbalvereniging SEV is een levendige en gastvrije club in Leidschendam met een rijke geschiedenis in het jeugdvoetbal. SEV is trots op zijn enthousiaste trainers, betrokken ouders en gedreven spelers. De club biedt een stimulerende omgeving waar jonge voetballers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben in een positieve sfeer.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht SEV.

Oliebollentoernooi 2