In het Huygenskwartier (het oude centrum van Voorburg) wordt op 28 maart voor de 11de keer de Huygens Bridge Toer gehouden.

Rotaryclub Voorburg zet zich met allerlei activiteiten, zoals de inmiddels welbekende Huygens Bridge Toer, het Groot Voorburgs Dictee, het Charity Golf Toernooi en de Santa Run, in voor lokale goede doelen. Het goede doel voor deze Huygens Bridge Toer zijn projecten van De Voorhof en Museum Swaensteyn.

De bridgetoer wordt georganiseerd door de Rotaryclub Voorburg met technische ondersteuning van de Bridgeclubs Leidschenhage, Voorschoten en Kom..Kom Maer. De maximaal 48 paren zullen de volgende “kroegen” aandoen; De Voorhof, Museum Swaensteyn, Papermoon, Meatpoint en Fratelli.

Er wordt gebridged vanaf 11.00 tot 16.00 uur, waarna de uitslag bekend wordt gemaakt in de Voorhof. De kosten bedragen € 80,- per paar, inclusief lunch en koffie bij de inschrijving.
De aanmelding kan gebeuren door de namen en telefoonnummers per paar door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De bridgers worden op 28 maart as. vanaf 10.15 uur ontvangen in de Voorhof, Herenstraat 77.

Hierbij wordt alle benodigde informatie verstrekt.
Voor vragen kunt u terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rotary Rotary Voorburg is een serviceorganisatie, dat wil zeggen: de leden steunen op verschillende manieren hun medemens en projecten in de samenleving. Rotary is ook een netwerk waarbinnen de leden bereid zijn hun (vak-)kennis in dienst te stellen van de gemeenschap en direct of indirect deel te nemen aan charitatieve en educatieve projecten. Rotary Voorburg bestaat 77 jaar, telt ruim 40 leden en maakt deel uit van de internationale Rotaryorganisatie (opgericht 23 februari 1905) met 34.000 clubs in bijna 200 landen en 1,2 miljoen leden. In Nederland bestaat Rotary in 2023 100 jaar en zijn er ruim 19.000 leden in ongeveer 500 clubs.