Rotary Club Voorburg Vliet heeft op maandag 8 januari het jongste lid van Nederland geïnstalleerd onder het voorzitterschap van Carlo Nash.

Het nieuwe lid, Isilde Park, 18 jaar, werd officieel verwelkomd tijdens een ceremonie die werd geleid door voorzitter Carlo Nash. Ook Wendy Boog, gouverneur van district 1600, was aanwezig.
Deze toevoeging aan de club markeert een mijlpaal voor Rotary Club Voorburg Vliet en de Nederlandse Rotary-gemeenschap als geheel.

Carlo Nash, voorzitter van Rotary Club Voorburg Vliet, sprak zijn enthousiasme uit over de installatie van dit jonge lid: "Het is een opwindend moment voor onze club om het jongste lid van Nederland te verwelkomen. De jeugdige energie, enthousiasme en toewijding van ons nieuwe lid zijn een verrijking voor onze club en zullen onze doelstellingen voor dienstverlening aan de gemeenschap versterken."

Het nieuwe lid Isilde zelf gaf aan verheugd te zijn om deel uit te maken van Rotary Club Voorburg Vliet: "Ik ben vereerd om lid te worden van een organisatie met zo'n rijke geschiedenis van service en toewijding aan het helpen van anderen. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de verschillende projecten en initiatieven van onze club."

Rotary Club Voorburg Vliet komt graag in contact met mensen (van alle leeftijden!) die geïnteresseerd zijn om in clubverband de wereld een beetje beter te maken.

Over Rotary Club Voorburg Vliet
Rotary Club Voorburg Vliet is een lokale afdeling van Rotary International, een wereldwijde organisatie die zich inzet voor humanitaire dienstverlening, bevordering van ethiek en het helpen van anderen, zowel lokaal als wereldwijd. De club heeft zich toegewijd aan het dienen van de gemeenschap van Voorburg en het vlietgebied door middel van diverse projecten en initiatieven.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbercht Rotary Club Voorburg Vliet.
Foto: Carlo Nash en Isilde Park.