De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen van het Veur Theater start op 1 mei om 12:00 uur.

De medewerkers kunnen niet wachten om je te verwelkomen voor een seizoen vol onvergetelijke ervaringen! Of je nu jong of oud bent, er is voor iedereen iets bijzonders te ontdekken in het theater.
Voor de jongste theaterliefhebbers is er een betoverend aanbod. Onder andere Pim & Pom gaan op schattenjacht op hun zolder, Christopher Robin en Winnie de Poeh beleven, samen met wonderlijke karakters als Ieoor en Knorretje, vele fluisterende avonturen, Sint zijn Pieten hebben pret in het museum, de Sneeuwkoningin komt langs en Poppentheater Jacobus Wieman komt met vreemde vogels. Maar pas ook op voor de billenbijter!

Het theater heeft niet alleen voor de kleintjes een bijzonder aanbod in petto. De cabaretvoorstellingen zijn een ware traktatie voor de lachspieren. Geniet van de bekende namen zoals Guido Weijers, Sjaak Bral, Soundos, Jochen Otten, Nesim el Ahmadi, Maartje en Kine en Nienke Plas. En vergeet niet om je te laten verrassen door de minder bekende, maar niet minder hilarische artiesten zoals Max van den Burg, Kim Schuddeboom, Blauwe Vinkjes, Martijn Kardol en Ruud Smulders.

Voor de liefhebbers van muziek heeft het theater een scala aan prachtige concerten in petto. Laat je meeslepen door de mooie tonen van Veur Klassiek, geniet van prachtige chansons door David Vos, beleef een avond vol rock 'n roll met The Raspers, laat je verbazen door de muzikale hoogstandjes van De Règâhs, Sunrise Trio, Marjolein Meijers, of Hermitage. In het Veur Theater vind je de muzikale pareltjes die je hart sneller laten kloppen.

Maar er is meer! Teams die zijn ingeloot laten hun hersens kraken tijdens de maandelijkse Pubquiz, waar gezelligheid en uitdagende vragen samenkomen. En voor de liefhebbers van film is er elke maand een kersverse bioscoopfilm rechtstreeks uit de landelijke bioscopen.

Kom je ook een avond of middag genieten in het Veur Theater? Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit. Bezoek de website www.veurtheater.nl of maak een afspraak voor de theaterkassa. Wacht niet langer, kom snel langs in het Veur Theater!


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht het Veur Theater.
Foto: Sjaak Bral is te zien met Vaarwel 2024.