Wijkvereniging Leidschendam-Zuid doet op 16 maart mee met NL-Doet.

Op 15 en 16 maart steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NL-doet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Met NL-doet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet vrijwillige inzet in de spotlights.

Wat gaat wijkvereniging Leidschendam-Zuid doen?
Op zaterdag 16 maart wil de wijkvereniging samen met vrijwilligers van 10.00 tot 16.00 uur aan de slag in wijkgebouw “Ons Tolhuis” aan de Horre 1. "We hebben diverse klussen en klusjes o.a. het schilderen van de deurposten en de deuren van de toiletten, het witten van het plafond in de garderobe en de parkeervakken naast ons gebouw beter markeren. We zouden ook de bar en de keuken een keer goed schoon willen maken. Wij hebben dus klussen genoeg om uit te voeren en kunnen hierbij alle hulp gebruiken.
Wil jij ook je handen uit de mouwen steken: aarzel niet en meld je aan bij Fia Vader 06-1045 6769 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Wij zorgen voor de inwendige mens."


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Ons Tolhuis.