Op dinsdag 23 april verzorgt Groei & Bloei een busreis naar de Noordoostpolder.

Tijdens deze excursie ligt de focus op de vele voorjaarsbloeiers in de bijzondere tuinen die worden bezocht.
De eerste tuin die wordt bezocht is Het Zwaluwhuis in Ens. Deze tuin heeft prachtige borders met een variatie aan beplanting zoals veel grassen en prairieplanten en natuurlijk de bekende voorjaarsbloeiers zoals tulpen, narcissen en krokussen. Het grote gazon en de beukenzuilen vormen ideale rustpunten. Daarna volgt de Pegasushof in Bant, waar een lunch wordt geserveerd.

Deze tuin is in het vroege voorjaar al heel kleurrijk. De structuur van deze tuin is bepaald door taxus en buxushagen, met vele mooie doorkijkjes. De rit gaat verder over de Tulpenroute, die ooit door National Geografic is uitgeroepen tot één van ’s werelds mooiste autoroutes met uitzichten op kleurrijke bollenvelden en een bezoek aan de tulpenassortimentstuin. De excursie wordt afgesloten met een rondleiding en drankje in de Stekkentuin in Espel.

Deze dag begint om 08.30 uur bij het Fletcherhotel in Leidschendam, van waaruit de bus vertrekt. De kosten voor deze volledig verzorgde dag inclusief vervoer, rondleidingen in drie tuinen, koffie/thee, drankjes en lunch zijn voor leden van Groei & Bloei 59 euro en voor niet-leden 67,50 euro.

De excursie gaat door bij minimaal 40 aanmeldingen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.n.v. Brigitte. Graag aangeven of u wel of niet lid bent van Groei & Bloei.
Meer informatie op www.leidschendam.groei.nl