De Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg opent het voorjaar met een Duurzame Lente-borrel.

Deze vindt plaats op woensdag 20 maart, van 16.30-18.00 uur, in Stadstuin Rusthout (Noordsingel 3, 2264 EK Leidschendam). Een ieder is welkom om meer te horen over de activiteiten van de Stichting Duurzaam LV. Ook de wethouder Duurzaam, Marcel Belt, zal aanwezig zijn om meer te vertellen over de Lokale Klimaat Agenda. Stichting Duurzaam hoopt ook u te mogen begroeten op deze Duurzame Lenteborrel!

De Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg zal haar Jaarplan 2024 presenteren. Belangrijkste activiteiten in 2024 zijn de uitvoering van de Green Challenges, zoals in 2023 ondertekend tijdens een drukbezochte sessie in het Gemeentehuis Leidschendam. Het gaat om acties als 12 maanden Duurzaam, een duurzame tuin, ‘vergroen uw oprit’, bloembollen voor perken en boomspiegels etc. Het is ook mogelijk om u nog in te schrijven voor één van deze acties, meer handen maken licht werk, en samen kunt u Leidschendam-Voorburg dit jaar wéér een stukje duurzamer maken!

Men hoopt dit jaar ook wat ondernemers te mogen begroeten op de Duurzame Lenteborrel, want ook ondernemers zijn bezig met de verduurzaming van hun omgeving. Goed om elkaar hierin te steunen!
Kom dus kennismaken met het bestuur van de stichting Duurzaam, met de wethouder, de vrijwilligers en de trekkers van de Green Challenges. En kom tegelijkertijd genieten van de eerste tekenen van het voorjaar in de mooie Stadstuin Rusthout.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Duurzaam Leidschendam-Voorburg.