Max Nierstrasz heeft een interview met Danny Kegel en Boris van der Lek.
Deze muzikanten organiseren een protestoptreden zaterdag en zondag 22 en 23 januari op 4 verschillende pleinen in Den Haag. Omdat de cultuursector en dus ook de muziek lijdt onder de coronamaatregelen.
Max Nierstrasz heeft een interview met Suus Zweekhorst. Zij start zondag 23 januari met  een serie workshops snel schetsen.
Zie haar website: www.suuszweekhorst.nl

Max Nierstrasz heeft een interview met Mira Moreno. Zij organiseert zaterdag 18 december in Theater Ludens twee dansvoorstellingen met als titel: STERK-kerstdansspektakel.

Dit wordt ook live uitgezonden door Midvliet TV en is via een livestream te bekijken via www.midvliet.nl
Max Nierstrasz heeft een interview met Ellen Carbello. Zij heeft een boek geschreven ‘Compleet anders, Anders compleet’ over haar dochter die meervoudige beperkingen heeft door de geboorte. Die dochter woont in Het Huis in Leidschendam.
Max Nierstrasz heeft een interview met beeldhouwer Guido Sprenkels. Hij heeft de Artibrak Oeuvreprijs 2021 gewonnen.
Max Nierstrasz heeft een interview met Annemarie Boorsma. Zij is kunsthistorica en ze geeft lezingen over de kunstenaressen Frida Kahlo en Paula Rego. Er is een tentoonstelling van Frida Kahlko in het Drents Museum te Assen en binnenkort van Paula Rego in het Kunstmuseum, Den Haag.
Max Nierstrasz heeft een interview met kunstenaar Andrzej Wawrzyniak. Hij is een van de drie genomineerden voor de ArtiBrak Oeuvreprijs 2021.
Max Nierstrasz heeft een interview met Eric Vloeimans. De bekende trompettist treedt samen met Will Holshouser op 6 november op in Theater Ludens.
Max Nierstrasz heeft een interview met kunstenares Stephanie van der Beek. Zij maakt epoxyschilderijen, deze zijn nu te zien bij Kyldo Art & Design in The Mall of The Netherlands te Leidschendam.
Max Nierstrasz heeft een interview met Erik Jobben, één van de drie leden van Niet Schieten, de cabaretgroep die op 29 oktober optreedt in Theater Ludens.
In deze uitzending heeft Max Nierstrasz een interview met Mandy Schild. Zij heeft het auditorium van het Neherlab gekocht en gaat daar haar bedrijf Speakersclub vestigen.
Max Nierstrasz heeft een interview met fotograaf Bas van der Poel. Hij heeft de publieksprijs van de Cultuurprijs Leidschendam-Voorburg gewonnen.
Max Nierstrasz heeft een interview met Caroline de Nerée. Caroline is docent Beeldende Vorming op het Gymnasium Novum in Voorburg. Zij is één van de drie kandidaten voor de titel ‘filmleraar van het jaar’. Er kan gestemd worden op www.filmleraarvanhetjaar.nl Stemmen kan t/m 15 november. Op 24 november, tijdens het Idfa, wordt de winnaar bekend gemaakt.
Max Nierstrasz heeft een interview met Karlien Ritter. Zij is hoofd museale zaken van Museum Huygens Hofwijck en Museum Swaensteyn. Zij vertelt over de museumnacht die op 9 oktober 2021 zal plaatsvinden in Den Haag en Voorburg. Naast Huygens Hofwijck en Swaensteyn doen ook Molen De Vlieger en de Kunstuitleen mee.
Foto: Casper Koster
Max Nierstrasz heeft een interview met Rosa da Silva. Zij treedt op met een one-woman-show in Theater Ludens op 30 september. De voorstelling heet: ‘Daar moet je heen’.