Aandacht voor Sport uit onze regio met: 
- Sjaak Polak
- Maurice Steijn
- Dick Boereboom

- Maron Pots
- Thijs van der Heyden

1e uur
We beginnen met Sjaak Polak die zijn ADO Vrouwen de tweede zege op rij zag boeken. In Rotterdam werd Excelsior met 0-5 over de knie gelegd. Tijd om weer eens met Sjaak te bespreken waar zijn ploeg staat.
Ook komt Maurice Steijn aan het woord. We zijn benieuwd hoe hij het succes van zijn zoon Sem ervaart en hoe kijkt naar ADO Den Haag en de rol die Sem daar in speelt. Ook zijn we benieuwd naar de plannen van Maurice zelf in de nabije toekomst.
En Dick Boereboom, trainer van BVCB komt aan het woord. Boereboom won afgelopen zaterdag weer en staat er prima voor in de 1e klasse B van het zaterdagvoetbal. Of hij het naar zijn zin heeft, hoe hij zijn ploeg ziet eindigen en of hij tevreden is tot nu toe, zijn zo maar wat vragen die de revue zullen passeren.
2e uur
Het is maandag 11 oktober is het Coming-Outdag, dat is de dag waarop aandacht wordt besteed dat een lesbienne, homo, biseksueel of transgender (LHBT) openlijk voor zijn of haar seksuele geaardheid of genderididenteit uitkomt.

In verband hiermee zijn in het tweede uur van Midvliet Sporttribune (20.00 uur - 21.00 uur) voorzitter Maron Pots van De Roze Règâhs (ADO Den Haag) en van de Roze Kameraden Thijs van der Heyden (bestuurslid / penningmeester) (Feyenoord) te gast in de studio van Omroep Midvliet. Presentatie: René Marquard

Waar kun je ons vinden

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream