In Sporttribune deze week ruim aandacht voor sport in de regio met professioneel topgolfer Darius van Driel, Mark Slats, toproeier en zeiler woonachtig in Wassenaar en Stompwijker Aad van Velzen over zijn vele rally’s in Afrika.

1e uur.

Albert van der Dussen
Het interview met Albert van der Dussen ging over het vertrek van Rankovic maar voornamelijk over de jeugdopleiding. De veranderingen die er zijn geweest alsmede de doelen die van der Dussen heeft in opdracht van ADO Den Haag.

Bert de Best
De meest succesvolle trainer van de regio, promoveerde met ieder team waar hij trainer was maar werd in januari 2019 geconfronteerd met een herseninfarct. Hoe hij daarmee om ging en hoe hij zijn toekomst ziet komt in dit gesprek ruim aan bod.

Manuel Vissers
Manuel Vissers maakte afgelopen week bekend te vertrekken als trainer van CHarlois zaterdag. De Haagse trainer praat over de achtergronden van zijn besluit en wat hij zoekt in een club om aan de slag te gaan. Een openhartig gesprek over de keuzes die Vissers maakte.2e uur

Interview met Darius van Driel, professioneel topgolfer, geboren en getogen in Leidschendam en tegenwoordig hier ook woonachtig. Over topgolf tijdens de corona crisis en zijn prestaties vanaf 2015 tot nu toe.

Interview met Mark Slats. Toproeier en zeiler woonachtig in Wassenaar over zijn nieuwe project de Talisker Whisky Atlantic Challenge. Een roeiwedstrijd met de start bij Canarische Eilanden en de finish op de Maagdeneilanden.

Interview met Aad van Velzen. Rally rijder woonachtig te Stompwijk over zijn vele rally’s in Afrika met zijn lovebaby de Ginaf X2222 en het niet doorgaan van de Africa Eco Race vanwege Covid 19.