De laatste Click Track uitzending
Kerstuitzending Click Track Midvliet.
Met het Zangstudio The Voice Kidskoor, Mandy Piket, Danitia Buitelaar, Regilio Matthews en Iris de Leeuw.
6 talenten van de Mini star Talentenjacht van Petra Robbertsen kregen vandaag een mooi podium in ons programma. Sofie Berg, Jessi Gosens, Lena Piotrowicz, Lana Meertens, Djeno Lafertin en winnares Mila Brandon lieten hun talent goed horen. Chicco Van de Luijtgaarden die tijdens deze talentenjacht de pauze muzikaal verzorgde kwam gezellig langs om zijn nieuwste single 'Veeg ze van het matje' te zingen. Het werd weer een muzikale uitzending.
Click Track zoekt naar antwoorden op de vele muziek gerelateerde vragen.
Click Track zoekt naar antwoorden op de vele muziek gerelateerde vragen.
Click Track zoekt naar antwoorden op de vele muziek gerelateerde vragen.
Click Track zoekt naar antwoorden op de vele muziek gerelateerde vragen.
In deze uitzending:  Aristakes
Click Track zoekt naar antwoorden op de vele muziek gerelateerde vragen.
In deze uitzending: Tower
Click Track zoekt naar antwoorden op de vele muziek gerelateerde vragen. In deze uitzending: Chloe Groen & Maikel en Aimee
Click Track zoekt naar antwoorden op de vele muziek gerelateerde vragen. In deze uitzending: Chloe Groen & Febby Tasiran
In deze uitzending: Ricky, Eliahna en Mandy
In deze uitzending: Rebekka Keus & Febby Tasiran
In deze uitzending: Bo Bengi Alpargun en JAY
Deel 2 van de Kerstaflevering
Deel 1 van de Kerstaflevering
In deze uitzending: Jackie, Gwen, Mandy, Shadon
In deze uitzending staat het duo Lucia centraal. Dit duo staat garant voor een flinke dosis zoete jazz met een vleugje pop en soul, hoorbaar beinvloed door grote namen als Amy Winehouse en Carole King. Achter dit duo staan Lucia Hakbijl en Noa Kariem. Een warme deken met een rauw randje, met teksten die aangrijpend zijn en je meenemen in het hoofd van iemand die opgroeit in tijden als deze.

De songs gaan onder meer over depressie, stress, eenzaamheid, maar ook over het belang van gelijkheid in de maatschappij, en dan in het bijzonder de L.G.B.T + community. Natuurlijk praten we ook met deze twee talenten over hun muzikale carrière. De moeite waard om weer te gaan luisteren.
In deze uitzending staat het duo CHAI centraal. Cheyenne Howell en Rasmus Bisschop spelen een blend van verschillende spices uit de blues, country, rock en soul en nemen je mee in hun persoonlijke avonturen en eigen vertaling van hun favoriete liedjes
In deze uitzending staat de Stichting Talentenloods centraal.
De stichting werd in 2008 opgericht door Angelique Schipper, met als doel kinderen te stimuleren eerder met hun talenten aan de slag te gaan.
Het Open Podium voor de Jeugd van 12-21 jaar laat zien hoe gemotiveerd jeugd aan de slag gaat als zij ondersteund en gestimuleerd worden in hun talentontwikkeling.
In deze uitzending is een van de deelnemende talenten van Zangstudio The Voice te gast; Dulcey Voskuijl
Dulcey zingt haar twee auditienummers live in ons programma en praten wij ook over haar motivatie.
Wij hadden vandaag Petra Robbertsen Groenestein van Winter Star Talentenjacht On Tour te gast bij Click Track Midvliet fm! Midvliet
Door de komst van programma's als The voice of Holland en Holland's Got Talent melden zich steeds meer zangers en zangeressen aan die dromen van een grote toekomst in de muziekindustrie.

Naast talent is het dan wel heel belangrijk om vanuit een goede basis toe te werken naar een succesvolle carrière.
De stap naar een talentenshow is vaak een mooie opstap en in deze uitzending stonden dan ook de talentenjachten van @Petra Petra Robbertsen Groenestein centraal. Petra werd vergezeld door 2 van de finalisten van de Winter Star Talentenjacht On Tour 2020, t.w., Davey & Patrick van Ons die er een waar feestje van maakten. Zangstudio The Voice werd vergezeld door Jusana Pearl van Delft die zichzelf begeleide op gitaar en met haar mooie stem een sterk visitekaartje achterliet.

Zij zongen allemaal live in de uitzending. De nieuwe voorrondes van de Winter Star Talentenjacht On Tour is gestart en nieuw talent kan zich hiervoor nog aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en natuurlijk houden wij een korte lijn met Petra Robbertsen Groenestein en geven wij de aankomende finalisten een mooi podium in ons programma! Het werd wederom weer een interessante uitzending voor de muzikale luisteraar.
In deze lock-down periode voelen wij mee met artiesten en muzikanten die hun passie willlen uitdragen maar in deze tijd gewoon niet echt verder meer kunnen. Wij vinden dat creativiteit in welke vorm dan ook niet verloren mag gaan en daarom bieden wij deze muzikanten een podium in ons programma”.
Deze week is Patrick Bouquet te gast. Een muzikale duizendpoot die zijn sporen in de muziekindustrie ruimschoots heeft verdiend. Patrick is zanger, componist, producent en bespeeld elk muziekinstrument. Wij praten met Patrick over zijn muzikale carriere en natuurlijk zal hij ook live te horen zijn in de uitzending.