Van Horen Zeggen
Woensdagavond 19:00 - 20:00 uur (herhaling op vrijdagmiddag van 17:00 - 18:00 uur)

Van Horen Zeggen is het kunst- en cultuurprogramma van Midvliet FM. In dit programma wordt aandacht besteed aan kunstzinnige en culturele activiteiten in Voorburg, Leidschendam, Stompwijk en Wassenaar.

In het programma is wekelijks een interview te horen met bijvoorbeeld een kunstenaar die in één van onze gemeenten exposeert, een cabaretier die in 't Veur theater in Leidschendam, theater Ludens in Voorburg of theater Warenar in Wassenaar optreedt, of met een schrijver die een boek presenteert. Allerlei culturele activiteiten kunnen in VHZ aan bod komen.

Tijdens het theaterseizoen geeft een medewerker van 't Veur theater of theater Ludens een overzicht van de programma's die hier te zien zijn.

Naast de agenda en een expositie-overzicht is de boeken top 5 van Leidschendam/Voorburg en Wassenaar een vast onderdeel van het programma.

Van Horen Zeggen wordt gemaakt door technicus Henk Knoester en samensteller en presentator Max Nierstrasz. Het programma wordt iedere woensdagavond live uitgezonden van 19.00 tot 20.00 uur. Op vrijdagmiddag wordt het programma van 17.00 tot 18.00 uur herhaald.

Heb je tips voor het programma of wil je bijvoorbeeld dat jouw evenement in de agenda genoemd wordt, stuur dan een emailtje naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar dit emailadres kan je ook een aankondiging sturen van een opening van een expositie.

Je bent ook van harte welkom om in de studio iets te vertellen over bijvoorbeeld een evenement of concert, of een open dag die je gaat organiseren. Laat dit dan tijdig aan ons weten. Wie weet nodigen we jou dan in de studio uit voor een gesprek. Een telefonisch interview is ook mogelijk.

Henk Knoester en Max Nierstrasz