Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Van Horen Zeggen info
Van Horen Zeggen
(woensdagavond)  19:00 - 20:00 uur (herhaling op donderdagavond) 18:00 - 19:00 uur

Van Horen Zeggen.is het kunst- en cultuurprogramma van Midvliet FM. In dit programma wordt aandacht besteed aan kunstzinnige en culturele activiteiten in Voorburg, Leidschendam, Stompwijk en Wassenaar.

In het programma is wekelijks een interview te horen met bijvoorbeeld een kunstenaar die in een van onze gemeenten exposeert, een cabaretier die in Het Veur theater (voorheen Camuz), theater Ludens (voorheen theater De Tobbe) of de Warenar in Wassenaar optreedt, of met een schrijver die een boek presenteert. Allerlei culturele activiteiten kunnen in VHZ aan bod komen.

Wekelijks wordt er een overzicht gegeven van de programma's die te zien zijn in Het Veur theater in Leidschendam, theater Ludens in Voorburg. Eenmaal per maand is er een overzicht van de programma's die in Cultureel Centrum  Warenar in Wassenaar te zien zijn.

Naast de agenda en een expositie-overzicht is de boeken top 5 van Leidschendam/Voorburg en Wassenaar een vast onderdeel van het programma.

Van Horen Zeggen wordt gemaakt door technicus Suzanne Breeuwsma en samensteller en presentator Max Nierstrasz, Het programma is iedere woensdagavond te horen van 19.00 tot 20.00 uur. Op donderdagavond wordt het programma van 18.00 tot 19.00 uur herhaald.

Heeft u tips voor het programma of wilt u uw evenement/expositie e.d. in de agenda laten opnemen, stuur dan een emailtje naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Suzanne Breeuwsma en Max Nierstrasz