Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Middin Connect Radio
Middin Connect Radio  elke woensdag tussen 15:00 en 16:00

Passie en motivatie
Doen wat je leuk vindt en waar je kracht ligt is enorm belangrijk, ook voor de cliënten van Middin. Middin Connect radio is tot stand gekomen nadat het idee in 2016 de innovatieprijs bij Middin had gewonnen. Alle medewerkers konden een idee insturen en uit die voorstellen werden drie winnaars gekozen die dit daadwerkelijk tot uitvoer mochten brengen. “Rocken op rolletjes, Michels Muziekmuseum en "De 10 van” zijn onderdelen van Middin Connect radio.

4 sept, Middin Connect
Deze middag rocken we samen met DJ Hans weer op rolletjes.
Luister live vanaf 15:00 uur op Midvliet FM of nu via de player hieronder...


28 augustus, Middin Connect
Vandaag luisteren we naar Floyd in een nieuwe aflevering van Freaky met Floyd. Het thema is dit keer "Dance momenten". Ons kledingadvies Gabberschoenen aan.
Luister mee woensdag om 15:00 uur naar Middin Connect bij Midvliet-FM 107.2 of 107.9 op de radio of klik nu al hieronder ....


21 augustus, Middin Connect met:  De 10 van Dennis Werkman.
Dennis is bestuurslid van de stichting, Vrienden van Middin.  Deze stichting werft fondsen waarmee Middin in staat wordt gesteld om af en toe iets extra's te doen voor de clieënten. Dennis praat in dit uur over z'n werk, hobby, eten en natuurlijk horen we zijn favoriete muziek. 
Vooral zijn muziekkeuze is zeer divers , luister maar...


14 augustus, Middin connect
In de uitzending van Middin Connect gaan we luisteren naar een aflevering van "Charlies tussendoortjes". Charlie presenteerd zijn keuze ut de muziek van vandaag..


7 augustus, Middin connect,  Uit de klei getrokken.
Een programma waarin de Nederlandse artiest centraal staat. Vandaag niet met Claudia maar de presentatie is dit keer bij monde van Ron. De techniek is in de vertrouwde handen van Gabriel. Een uurtje muziek van eigen bodem om lekker bij mee te galmen.


31 juli, Middin connect,  House and Discotrip met DJ Gab.
Gabriel is niet alleen gek op muziek maar ook op auto’s. Daarom heeft hij onlangs zijn rijbewijs gehaald. Gefeliciteerd ! Dat wordt vanmiddag dus een gemotoriseerde Discotrip met veel House en Italo’s dus gordels vast en remmen los.


24 juli, Middin Connect
Vandaag weer een aflevering van "De 10 van..."  We maken kennis met Robin hij woont op de Middin locatie in Houtwijk Loosduinen. Robin praat over zijn activiteiten zijn hobby's oa fietsen en hij laat zijn top 10 aan ons horen.


17 juli, Middin Connect
Vanmiddag met een bezoek aan 'Michels Muziek Museum'. Het thema van deze aflevering is Parkpop. Het in 1981 klein begonnen festival is uitgegroeid tot het grootste gratis festival van Nederland. Michels neemt ons mee door het museum met een selectie uit de muziek uit 28jaar Parkpop.


10 juli, Middin Connect
Deze middag rocken we weer op rolletjes. DJ Hans zet een extra tandje bij en de volume knop gaat naar de top.
Luister live vanaf 15:00 uur op Midvliet FM of nu via de player hieronder.


3 juli, Middin Connect
Dit keer  is het de beurt aan Floyd in een nieuwe aflevering van Freaky met Floyd. Het hele uur staat in het teken van 007 James Bond. De tunes van een groot aantal James Bond films komen voorbij. Wij gaan er voor zitten en memen er een Martini bij, Shaken not stirred. Luister woensdag om 15:00 uur naar Middin Connect bij Midvliet-FM 107.2 of 107.9 op de radio of www. midvliet.nl op je computer of download de Midvliet app.


25 juni, Middin Connect
Woensdag is het weer tijd voor “De 10 van ... ”  Melanie praat dit keer met Imad uit Leidschedam. Imad werkt op de houd groep maar ook met ceramiek is hij graag bezig. Hij  besteed veel tijd op de boerderij. Imad is AJAX fan en hij houdt van muziek. Vanmiddag maken we kennis met zijn tien meest favoriete platen.


19 juni, Middin Connect
Ben je vrij of aan het werk, er is altijd tijd voor een tussendoortje van Charlie. De beste kwaliteit popmuziek zonder onderbrekingen.

12 juni , Middin Connect
Woensdagmiddag is het weer allemaal Nederlands wat de radio brengt Claudia presenteert een uur met de mooiste luisterliedjes maar ook de Nederlandstalige popmuziek komt voorbij.

5 juni , Middin Connect
Woensdagmiddag tijd voor House en Disco in DJ Gab’s Disco Trip. Geen house nummers deze week maar een uur lang de beste disco sound. Meedansen mag, nee moet. Middin Connect is er elke woensdag om 15:00 uur bij Midvliet-FM.

29 mei, Middin Connect
Deze woensdagmiddag doen we weer een aflevering van "De 10 van" . Dit keer is Koen te gast in de Middin studio. Hij is ruim 1,5 jaar werkzaam als cliëntenbegeleider op de locatie Loevesteinlaan in Den Haag. Het gesprek gaat behalve over zijn werk ook over hobby’s, sport en muziek. Natuurlijk draaien we ook de muziek uit de persoonlijke top 10 van Koen.

Woensdag 22 mei, Middin Connect

We luisteren vanmiddag naar 'Michels Muziek Museum'. Het eerste deel van het programma gaat over Dorus de zwerver vertolkt door Tom Manders
(hij leefde van 23-10-1921 tot 26-2-1972). Daarna zetten we de klok terug naar 1986 met een aantal top 40 hits uit dat jaar. 

Woensdag 15 mei, Middin Connect
Deze middag is het weer tijd voor een aflevering van ‘Rocken op rolletjes’ DJ Hans gaat helemaal los met de stevige Rock muziek uit het heden en verleden.
Zet je scherp en riemen vast.

Woensdag 8 mei
In de Middin Connect uitzending van vandaag hebben we een aflevering van ‘Freaky met Floyd’. Floyd neemt ons mee terug in de tijd naar de jaren tachtig. Natuurlijk horen we de Disco van toen maar ook voor de Rock liefhebbers is er genoeg te beluisteren. Reacties op dit, en de andere Middin Connect programmma’s zijn welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag 1 mei, Middin Connect
Vanmiddag is het tijd voor ‘Uit de klei getrokken’ presentatrice Claudia werkt als receptioniste en fablab medewerker bij AC Zwedenburg in Mariahoeve den Haag. Claudia laat Nederlandstalige muziek en rap horen in een radio-uitzending van Middin Connect, woensdagmiddag om 15:00 uur via de frequenties van Midvliet-FM.

Woensdag 24 april, Middin Connect

Vanmiddag luisteren we naar de ‘10 van Kim’. Kim de Bruin is cliënte van Middin op de lokatie Buytenwegh in Zoetermeer. We draaien 10 door Kim uitgezochte mooie nummers in een aflevering van Middin Connect. 

Woensdag 17 april
Bij Middin Connect is het woensdagmiddag tijd voor een House en Disco trip met DJ Gabriel. Terug naar de jaren 80 met (Italo) Disco en naar de Housemuziek van de jaren 90.
Trek je dans schoenen aan en luister naar Middin Connect woensdag om 15:00 uur bij Midvliet-FM. Reacties mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag 10 april
In de uitzending van Middin Connect is het woensdagmiddag tijd voor Michels Muziek Museum.Het onderwerp is “de Club van 27” de virtuele club van invloedrijke musici die na een meestal heftig leven op de jonge leeftijd van 27 stierven. Denk bv aan Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison en Amy Winehouse. Michels laat hun muziek nog eenmaal voorbij komen in zijn Muziek Museum.Middin Connect beluister je elke woensdag van 3 tot 4 bij Midvliet-FM.

Woensdag 3 april
In de uitzending van Middin Connect ontvangt DJ Hans vanmiddag Patrick.   Patrick is voor Middin als begeleider werkzaam in het Trefpunt van het wooncentrum Leopoldhoven in Zoetermeer. Hij praat over z’n werk, hobby’s en laat zijn favoriete muziek horen in de 10 van …. .  

Woensdag 27 maart
Om 15:00 uur is het weer tijd voor Middin Connect op Midvliet FM. Vandaag is het de beurt aan Hans met zijn programma Rocken op Rolletjes. Rock, Hardrock en Heavy Metal klanken komen als een lawine van geluid je speakers uit. Reageren op het programma via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag 20 maart
Vanmiddag zijn de mensen van Middin weer te gast op Midvliet FM. Vandaag luisteren we naar Freaky met Floyd.
DJ Floyd draait een gevarieerde keuze van stevige hardrock, rock en kwaliteits pop muziek door de jaren heen.
Reacties welkom via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag 13 maart
Na de feestelijke openingsuitzending van afgelopen week is het nu tijd voor de eerste reguliere uitzending van Middin Connect bij Midvliet FM. Vandaag horen we “De 10 van ..”. DJ Floyd praat met Johan, een cliënt van Middin, over zijn activiteiten en de hulp die hij daar bij krijgt van de st. Middin. Johan laat ons in het item “De 10 van Johan” kennis maken met zijn favoriete muziek .