Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Kakafonie Films
 Kakafonie /  27 maart 2017
Op zondag 16 februari om 12:30 uur was singer-songwriter Banner in de studio van Midvliet om live op te treden in Kakafonie. Banner Man in 't Veld is achttien jaar oud en doet in 2014 eindexamen op het Haags Montessori Lyceum. Een tijd is hij al bezig met het maken van liedjes op de gitaar, voorheen zonder zang. Toen bleef de muziek die hij maakte tussen zijn kamer muren, maar sinds kort probeert hij het aan zoveel mogelijk mensen te laten horen. Dat is hem gelukt, want hij wist de finale van Talent Event te bereiken. Zijn muziek kun je 'indie-folk' noemen, dat gekenmerkt wordt door de catchy melodieën van indie-rock, maar zijn basis houdt op de akoestische folkmuziek. Geïnspireerd door hedendaagse artiesten als Matt Corby, Ben Howard, Jamie Woon, Daughter, Seasick steve, James Blake, Frank Ocean en Gabrielle Aplin, maar ook met het teruggrijpen naar oudere muzieksoorten, zoals blues en soul krijgt zijn muziek alsnog een authentieke sound. Op zondag 16 februari om 12:30 uur kun je nader kennismaken met Banner als hij in Kakafonie vertelt over zichzelf en zijn muziek. Hij treedt live op in de uitzending voor radio en TV.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures