Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Kakafonie Films
 Kakafonie /  28 maart 2017
In het tweede uur van Kakafonie, het radioprogramma van Peter van der Aar bij Midvliet radio op zondag 8 januari was Cindy Peress te gast. Zij trad live op met haar 12-snarige gitaar. Cindy staat bekend als een zeer eigenzinnige artiest. Als Amerikaanse muzikant is zij in 1979 naar Nederland gekomen om hier haar carrière voort te zetten. Zij heeft dat mogen doen met veel grootheden uit de (inter)nationale muziekwereld. Je zult haar niet vaak betrappen op het spelen van bluescovers. Een gigantisch eigen repertoire maakt haar tot een bluesmuzikant die niet in het standaard bluesimago past. Je zou haar muziek dan ook meer kunnen scharen in de categorie 'cross-over’. Ook als singer-songwriter wordt zij graag gehoord. Zij trekt als solomuzikant langs de podia, maar treedt ook zeer regelmatig op met haar band, the Blues Heretics. Cindy Peress is een muzikant/entertainer zoals je in Nederland nog maar weinig ziet. Wanneer zij op het podium staat, kun je niet om haar heen.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures