Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Kakafonie Films
 Kakafonie /  27 maart 2017
Winnaars voorrondes ‘Talent van 2016’ in Kakafonie Op zondag 31 januari kon je in Kakafonie bij Midvliet FM kennismaken met de eerste winnaars van de voorrondes van ‘Talent van 2016’. ‘Talent van 2016’ wordt georganiseerd door zangstudio The Voice. Organisatoren zijn Marian Pijnaker (bekend van de formatie Tower), Rien van Nieuwenhuizen, David Groeneveld en Melchior Groeneveld. Jonge talenten uit onze regio kunnen meedoen aan deze talentenjacht en een artiestencontract winnen. De winnaar krijgt twaalf maanden coaching en mag een single opnemen. Kandidaten hebben zich in november en december kunnen aanmelden en na een voorselectie stroomden de kandidaten door naar de voorrondes. De eerste voorronde is gehouden op 23 januari en twee van de drie talenten die doorgaan naar de halve finale waren op zondag 31 januari te gast in Kakafonie. De winnaars van deze eerste voorronde zijn onder meer Duo Cioccolatini en Ciss Hooymans. Na een inleiding door Marian Pijnaker en Melchior Groeneveld zongen de talenten live in de studio. Dit waren de 13-jarige Ciss Hooymans en het duo Cioccolatini (Carolina Brusse en Hannah de Bruin). Hannah zong ook solo een nummer. De volgende voorrondes zijn op 6 en 20 februari. Op 5 maart vindt de halve finale plaats (met de negen kandidaten uit de voorrondes) en uiteindelijk stromen er drie door naar de finale op 19 maart 2016.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures