CLICK TRACK

Door de komst van programma's als The Voice of Holland en Holland's got Talent melden zich veel zangers en zangeressen aan die dromen van een grote toekomst in de muziekindustrie. Naast talent is het belangrijk om vanuit een goede basis toe te werken Zangcoach Marian Pijnakernaar een succesvolle carrière en daarbij de juiste wegen te vinden voor het beste resultaat.

Click Track zoekt naar antwoorden op de vele muziek gerelateerde vragen en behandelt hiermee de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium. Denk hierbij aan; talentenjachten, geluidsapparatuur, poppodia, festivals, promotie, opnamestudio's, componisten, producers, het management/boekingsbureau, de Buma enz.

Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant!

Bij Click Track is er veel ruimte voor nieuw lokaal talent, waarbij een beperkt publiek is toegestaan.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Click Track is een programma van Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op de woensdagavond van 18.00-19.00 uur.                       
Click is de ene week live te beluisteren en de andere week hoor je de herhaling.
De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma.

Presentatrice/programmamaker Marian Pijnaker.
 
Zangeres Marian Pijnaker is een lokale duizendpoot en begon op 15 jarige leeftijd met zanglessen en speelde in div. bands.

De grote doorbraak kwam in 1982 met de popgroep Tower. Het was  Frits Spits die de Top 10 hit 'See you Tonight' avond aan avond de ether in blies met de welbekende kreet 'Wat een Power die Tower'. Achter deze popgroep stond Cat Music, beter bekend als Catapult. Deze samenwerking resulteerde in het album 'Titan'.
Na de band Tower gingen Marian Pijnaker en Cor van der Hoogt in 1985 als duo verder onder de naam Split Decision, en brachten de single 'Action' uit.


Marian werd meer en meer gevraagd voor studioprojecten en ontwikkelde zich tot een zeer veelzijdige zangeres. Ze zong, als studiozangeres vele demo's in voor o.a. André Hazes en is, met Cor van der Hoogt dé stem achter het succesvolle duo 'Fantastique' en het project Gazuzu, met gigantisch succes in het buitenland.
 
Van 1991 tot 2011 maakte Marian deel uit van diverse showorkesten en ze toerde met Harry Slinger van Drukwerk. Tijdens haar muzikale carrière werkte ze als zangcoach voor div. muziekscholen in Leiden.

In 2014 opende ze de deuren van Zangstudio The Voice, waar ze tot op heden met veel passie zanglessen geeft. Haar unieke lesmethode heeft al veel talent verder geholpen. Via S & W Leidschendam-Voorburg verzorgt ze cursussen Popzang op scholen.

Marian levert, als ‘talent scout’ voor Talpa, talent aan voor programma's als The Voice Kids, The Voice of Holland, We want more en Hit the road.

In 2016 coachte ze Mart Hoogkamer die de 2e plaats behaalde in Hollands Got Talent en een contract tekende bij Sony.