Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Area 51 info

banner fb Area51


Vrijdag 20.00 - 22.00 uur: radioprogramma Area 51


Wat kun je verwachten: pop-rock-indie-rock-alternative, met o.a. de Area 51 rouletteplaat en Anouk's choice.Anouks Choice CookhouseAls Anouk haar teaser geeft, de cryptische omschrijving van haar volgende keuzeplaat en jij weet de plaat, dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Regelmatig komt er ook een Nuclear Test voorbij, een stevige rockplaat. De UFO komt af en toe ook voorbij in Area 51. (een onbekende rare, vage plaat of in een taal van buiten NL... en als jij het niets vind, kun je bellen op 070 320 22 66. Dan vliegt de plaat de prullenbak in.... als jij een mooi nummer weet, dan kun je ook bellen! of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)Live bands en singer-songwriters komen ook langs bij Midvliet, versterkt en acoustisch spelen is mogelijk. (interviews, promotie)

Speel jij in een band of ben je singer- songwriter dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er staan ook filmpjes online, collega's van radio en tv zijn altijd behulpzaam, met het hele team word er keihard gewerkt om uitzending gemist en clips te maken.
klik hier voor de filmpjes van de artiesten die al eens langskwamen. er is ook een special gemaakt van de uitzending met Bourbon Avenue.

Lovells Blade 32239712 1801804800129074 2697996471348756480 o
Anouk met de band Lovell's Blade


Uitzending gemist: Klik hier voor uitzending gemist

o.a. de band Bourbon Avenue, Rob Klerkx & the Secret (Rob is de drummer van Moke en de zanger van Rob Klerkx & the Secret), James Cottriall (James won in Oostenrijk the Voice, komt uit de UK en woont nu in de USA), Lovell's Blade, 10Rogue e.a.

Het item Project Bluebook komt zo nu en dan voorbij, dat zijn nummers/platen met een thema.
Weet jij een leuk thema, mooi nummer mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Rob Klerkx en Steven
dj Steven E. met Rob Klerkx & the SecretWil je ons volgen op social media, dat kan:

facebook Area 51

op facebook staat een poll, stem jij mee op de plaat?

Instagram Steven

Twitter dj Steven E.


Appelpop06 087
Steven met Floor, zangeres van Nightwish