Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Vacatures

Accent op Talent info
Accent op Talent
Donderdagavond van 19:00 - 21:00 uur (herhaling op zondagochtend 08:00 - 10:00 uur)
 

Dit programma brengt muziek die eigenlijk te weinig aan bod komt uit onder meer de Nederlandse, Franse en Amerikaanse showwereld. Accent op talent geeft informatie over de gedraaide muziek en probeert op deze wijze passie en liefde voor de betere muziek over te brengen op de luisteraars.

  
Muziek uit de showbizz, jazz, musicals, Franse chansons, cabaret en theatershows wor-den in Accent op Talent behandeld als cultureel erfgoed. Naast het culturele accent op deze luistermuziek wil Accent op Talent laten horen dat muziek is: passie, hoop en leven.
Het is de bedoeling van het programma om de luisteraars te laten voelen dat deze muziek “eeuwigheidswaarde” heeft. Het programma trekt zich niets aan van modes of hit-parades, maar legt de nadruk op muziek als uiting van passie, hartstocht, gevoel, verdriet en geluk; kortom: alles wat er in een mensenleven kan gebeuren.

  
Dit alles onder het motto: de wereld is een toneel; het toneel is een wereld van enter-tainment. Accent op Talent behandelde ook dit jaar weer veel muziek die tegenwoordig eigenlijk te weinig aan bod komt: Yves Duteil, Frank Sinatra, Corry Brokken, Juliette Gréco, Jacques brel, Barbra Streisand, Richard Rodgers, Ramses Shaffy, Liesbeth List, George en Ira Gershwin, Willem Nijholt, Martine Bijl, Milva, Hildegard Knef, Louis Da-vis, Catherina Valente, Michael Bublé, Pavarotti, Josh Groban, Edith Piaf, George Moustaki, Bertolt Brecht, Jenny Arean, Leo Ferré enzovoort.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures