The Dutch String Collective speelt op donderdag 6 oktober in theater Ludens in Voorburg de voorstelling SCHUBERT.
Van 23 tot en met 25 september vindt in het Huygenskwartier in Voorburg het Huygens Festival plaats. Op verschillende locaties worden klassieke optredens verzorgd door zowel professionele als amateur musici.
Colette van Heck is coördinator van Het Taalhuis en medewerkster van Bibliotheek aan de Vliet. Zij kwam praten over de Week van Lezen en Schrijven.
In de studio ontving Max Nierstrasz Cees Postema, voorzitter van de Stichting Open Monumentendag Leidschendam-Voorburg.
Max Nierstrasz sprak met Annet Weijermars, voorzitter van het Huygens Festival over de Cultuurprijs Leidschendam-Voorburg. Dit jaar staat de podiumkunst centraal. 
In Van Horen Zeggen sprak Max Nierstrasz met Kristien Jansen, lid van het artistiek team van het Fagerhult Ensemble. Ze vertelde over de uitvoering van de opera Dromen van Huygens.
In Van Horen Zeggen waren Ab Smit en Bert Winter te gast om te vertellen over het Cultureel Zomerfestival dat zaterdag 27 augustus in Voorburg wordt gehouden.
Max Nierstrasz sprak in Van Horen Zeggen met Peter van Heiningen en Gerard de Jongh van Shantykoor Midscheeps en Anja Bakhuis van Theater Ludens in Voorburg.
Max Nierstrasz sprak in Van Horen Zeggen met Anja Bakhuis van Theater Ludens in Voorburg.
Anja Bakhuis van theater Ludens voor de laatste keer in VHZ. Zij doet een vooruitblik op het nieuwe theaterseizoen van Ludens. 


Max Nierstrasz sprak met Marcel van der Burg van Show- en Marching Band Forum Hadriani. Zij geeft op donderdag 23 juni een open concertavond in haar verenigingsgebouw aan het Oosteinde 16 in Voorburg.
In Van Horen Zeggen waren de broers Robbert-Henk en Paul Reijenga te gast over het 40- jarig jubileum van The Raspers. Ook vertelden zij over het Rock Station Festival op het Stationsplein in Voorburg.
Werktheater Doe Maar bestaat 25 jaar en speelt op donderdag 16 juni in het Vaillant theater in Den Haag de jubileumvoorstelling De Schatkist. Van Horen Zeggen bracht een bezoek aan één van de laatste repetities.
Op maandag 6 juni, 2e Pinksterdag, vindt de Dag van het Kasteel plaats. Max Nierstrasz sprak erover met Karlien Ritter, hoofd museale zaken van Huygens’ Hofwijck en Museum Swaensteyn.
In Huygens' Hofwijck in Voorburg is op dit moment de expositie Constantijn Huygens, Geuren en Beelden te zien. Op vrijdag 10 juni wordt hier een lezing gehouden met als titel Het geheugen van geur.
Het Huygens Festival wordt afgesloten met het slotconcert door het internationaal samengestelde Constantijn Sinfonietta, o.l.v. Ali Groen.