Nico Dijkshoorn staat op zaterdag 28 januari 2023 in theater Ludens in Voorburg met zijn muzikale programma Dijkshoorn Durft. Hij wordt begeleid door The Hank Five. Aan Max Nierstrasz vertelt Nico Dijkshoorn wat de mensen kunnen verwachten.
Cabaretier Lotte Velvet speelt op za 28 januari 2023 haar voorstelling Ondergrond in Het Veur theater in Leidschendam. Max Nierstrasz sprak met haar over dit programma en laat ook een liedje hieruit horen.
Het Taalhuis is onderdeel van de Openbare Bibliotheek aan de Vliet en is bedoeld voor personen die beter Nederlands willen leren lezen en spreken.
Paul Reijenga stopt met Drumschool Voorburg. Op 1 januari 2023 geeft hij het stokje letterlijk en figuurlijk over aan Frank de Jong en Wouter de Moel.
De musicalsterren Esmée Dekker en Yoran de Bont spelen op vrijdag 23 december 2022 in 't Veur Theater de kerstvoorstelling It's beginning to look a lot like Christmas.
De Voorburgse kinderboekenschrijver René de Haas over zijn kinderboekjes Nieuwe Avonturen van Sabbedosie en Reis Avonturen van Sabbedosie.
In Van Horen Zeggen sprak Max Nierstrasz woensdag 7 december met zangeres Britta Maria.
In het programma Van Horen Zeggen sprak Max Nierstrasz woensdag 7 december met kunsthistorica Anne Marie Boorsma.
Op 27, 28 en 29 december vindt in de wijk- en dienstencentra De Groene Loper in Voorburg en De Plint in Leidschendam de 'Warme Winter Week bij Woej' plaats. 
Toneelgroep De Gezellen speelt in het Veur theater de hele maand november het stuk Bouillabaisse van Arie de Rooij. Patrick Cilon in gesprek met Monique Rapati, één van de spelers.
Max Nierstrasz sprak met Albert Dedden. Hij is één van de makers van het kunstwerk Het Havennest in de Plaspoelhaven in Leidschendam.
Karlijn van der Horst van Openbare Bibliotheek aan de Vliet over de campagne Nederland Leest, die van 1 tot en met 30 november georganiseerd wordt door de Nederlandse bibliotheken.
Interview met Julia Bronkhorst, winnaar van de Cultuurprijs Leidschendam-Voorburg 2022, namens de vakjury. Zij vertelt over het winnen van deze prijs en over diverse projecten waar zij mee bezig is.
Max Nierstrasz sprak met Martin van Hees over het festival Gitaar aan de Sluis, dat op zaterdag 22 oktober voor de eerste keer in Leidschendam gehouden wordt.
De Haagse theatergroep Trivelino speelt komend weekend in theater De Vaillant in Den Haag de muzikale productie Onrust in Sprookjesland, een leven achter de schermen.