Op zondag 14 juli, rond de klok van 13:15 uur, Nigel Fischer te gast in de studio van Midvliet. De zanger komt in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Ik wist niet wat ik zag’ laten horen.

Je hebt een mooie dromen, en dit is niet het ultieme Concert in Ahoy of Ziggo Dome, maar gewoon zingen…… en mensen heel blij maken met jouw muziek en optredens.
Je hebt al diverse singles gemaakt en dan komt het moment dat je denkt, zo en nu is het tijd om een goede stap te maken. En dat heeft de sympathieke en altijd goedlachse Nigel Fischer zeker gedaan.

Als liefhebber van de pure Hollandse muziek, van ’n lach tot ’n traan van een luisterend oor tot een groot meezingfeest, trok hij de stoute schoenen aan en kwam uiteindelijk terecht bij de succesvolle schrijvers en producers Emile Hartkamp & Norus Padidar, die juist de muziek maken waar Nigel zelf altijd fan van was en is.

Er was meteen een click, ze doken de studio in en gaan de komende twee jaar drie singles per jaar uitbrengen. Nigel is meer dan blij met het eindresultaat van de eerste single ‘Ik wist niet wat ik zag’. Zo’n liedje dat je voor het eerst hoort, je meteen te pakken heeft en niet snel vergeet.
Een heerlijke feestknaller, en een prachtig en top begin van deze samenwerking, dat nieuwsgierig maakt van dat wat er nog allemaal gaat komen.

Nigel Fischer
Nigel Fischer in Kakafonie archieffoto                      
                                                          Nigel Fischer in Kakafonie (archieffoto)