Op zondag 14 juli om 12:30 uur komt Jeffrey Hanemaaijer naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn debuutsingle ‘Leven alsof morgen niet bestaat’ te laten horen.

In diverse media werd al aangekondigd dat de Married at First Sight-deelnemer Jeffrey Hanemaaijer een zangcarrière aan het starten was. Inmiddels zijn alle voorbereidingen achter de rug en is zijn debuutsingle ‘Leven alsof morgen niet bestaat’ een feit. In het dagelijks leven runt hij als elektricien het bedrijf Jeffreys Klussen.
In het goed bekeken RTL4 programma werd al duidelijk dat hij een passie heeft voor muziek. In de regio van zijn woonplaats Etten-Leur heeft Jeffrey al een redelijk aantal optredens verzorgd in horecagelegenheden. Binnenkort gaat hij mee met een georganiseerde artiestenreis én is hij te bewonderen op het Rood-Hit-Blauw podium tijdens de Nijmeegse Vierdaagse op vrijdag 19 juli.

Jeffrey: “Gelukkig heb ik vakkundige en betrouwbare mensen leren kennen die mij helpen om een plekje te veroveren in de Nederlandstalige muziekwereld. Ik zing momenteel alleen maar covers van bekende feestknallers, maar heb al aangegeven te willen werken aan een eigen repertoire. Ik ben daarom ook heel erg blij met mijn eerste nummer ‘Leven alsof morgen niet bestaat’. Het compleet nieuwe lied begint met een heerlijke accordeonpartij die meteen de stemming erin brengt. De tekst is geschreven door Pascal de Vormer. Ik had hem een aantal ingrediënten aangereikt die ik graag inde tekst verweven wilde zien. De melodielijn, die lekker blijft hangen, is bedacht door het team van Sonic Solutions uit Roosendaal. Ik werd daar met open armen ontvangen en ben erg tevreden over het eindresultaat. Ook Ronald Visch van platenlabel RHB wist mij te overtuigen om met hem in zee te gaan. Zijn werkwijze past precies in mijn straatje. We hebben afgesproken om dit jaar ten minste twee singles uit te brengen.

Natuurlijk staat de komende periode in het teken van de promotie van ‘Leven alsof morgen niet bestaat’ en ik hoop dat het lied aanslaat. Het team heeft er veel vertrouwen in. Laten we maar hopen dat ze gelijk krijgen.”
Op zondag 23 juni vond de officiële singlepresentatie plaats op het terras van Eeterij en Feesterij De Droom in Langeweg.

Jeffrey Hanemaayer