Op maandag 25 december (eerste kerstdag) rond 12:30 uur komt Ineke Marsman naar de studio van Midvliet om in Kakafonie muziek van haar in november verschenen cd ‘I’m Davida’ te laten horen.
De cd is op zaterdag 4 november officieel gepresenteerd in de kerk aan de Driftstraat in Leiden. Sinds half november staat de hele cd online.
Naast het maken van muziek schrijft Ineke ook boeken.

Ineke: “Ik maakte deze cd omdat ik in mijn boek ‘Als er niets meer klopt’ en paar liedjes heb opgeschreven. Ze hielpen me in mijn weg door het land van rouw na het overlijden van mijn nog ongeboren dochter. Later kwam dit boek ook in het Engels uit en wilde ik dat de liedjes ook op Spotify kwamen. Toen heb ik na lang aarzelen de stap naar een producer gezet. Samen kozen we de zeven liedjes uit die nu op de cd staan. Het zijn liedjes over geloof, hoop, verdriet en onvermogen. Ik hoop erg dat mensen er troost uit halen en gewoon van genieten.”

“Op mijn eerste cd staan mijn mooiste Engelstalige liederen: vier samenzangliederen en drie meer persoonlijke, pastorale liederen. De cover is gebaseerd op de Japanse kunstvorm Kintsugi. Iets wat gebroken was wordt gerepareerd met goudcement met als doel het nog mooier te maken dan het daarvoor was. Ik geloof dat God dat in ons leven wil doen. De titel van het album verwijst naar hoe God mij en jou ziet: Zijn geliefde. De cd is voor 7,50 te bestellen.”Ineke Marsman Im Davida

Ineke Marsman Polhuis in Kakafonie archieffoto
                                                      Ineke Marsman-Polhuis in Kakafonie  (archieffoto)