Op donderdag 21 september kunt u om 08:00 en om 19:00 uur luisteren naar de herhaling van Midvliet Actueel met de volgende onderwerpen:

- een terugblik op de laatste bewonersbijeenkomst over het bouwplan voor jongerenappartementen aan de Vlietweg 3 in Leidschendam van maandag 18 september;
- Leidschendammer Jos Verwer maakte met zijn vrachtwagencombinatie een reis van 9000 kilometer naar boven de poolcirkel
-  afgelopen week werd de collectie films van onze overleden Midvliet-collega Jacques van Herten overgedragen aan het gemeente-archief. We praten erover met Desi Goudman, de weduwe van Jacques van Herten en Idsard Bosman van het Haags gemeente-archief. 
en op zaterdag 23 september is Nationale Burendag, in Stompwijk speelt de Stichting Groen en Geluk in op dit evenement, we bellen erover met Maarten van der Meer.

Midvliet Actueel is een productie van Hans Biard (redactie en presentatie), Tom Lek (ontvangst studiogasten),  Irene Batelaan (regie) en Robert de Bok (techniek).
De live-uitzending is woensdag 20 september tussen 20.00 en 21.00 uur en in de herhaling op donderdag 21 september tussen 08.00 en 09.00 en 19.00 en 20.00 uur. 
Het programma is na afloop ook terug te beluisteren via de rubriek uitzending gemist radio op www.midvliet.nl


Hans Biard
                                             Hans Biard praat je weer bij over het laatste lokale nieuws.