Op zondag 18 juni rond 13:15 uur ontvangt Midvliet Pim Ottenhof in de studio. Onder zijn artiestennaam Visch heeft Pim een mini-album uitgebracht, getiteld ‘Eind goed, al goed’. Het zijn popnummers die een positieve vibe hebben en vergelijkbaar zijn met Faberyayo, De Jeugd van Tegenwoordig en Flinke Namen. Verder heeft hij de volledige productie van alle muziek zelf gedaan en alles ook zelf ingespeeld.

Visch, oftewel Pim Ottenhoff, is een 24 jarige student in Delft. In het dagelijks leven houdt ‘ie zich vooral bezig met de mooie dingen van het leven: feestjes, muziek, en studiepunten halen. Dit is vooral waar hij zijn inspiratie vandaan haalt voor zijn nummers, die hij vanuit zijn kamer maakt. Zijn muziek bevat altijd wel een vrolijke ondertoon, die vaak wordt benadrukt door de trompetstukjes die erin verwerkt zijn.

Pim begon al op jonge leeftijd met muziek. Als vierjarige begon hij op de trompet en later kwam hier ook piano bij. Tijdens zijn studententijd sloot hij zich aan bij een coverband en besloot zich daarnaast te focussen op het produceren van nummers. Inmiddels zijn bijna alle instrumenten die te horen zijn in zijn nieuwe album 'Eind Goed, Al Goed' door hem zelf ingespeeld.

Visch was al eerder te gast in Kakafonie. Dat was in de coronaperiode (om precies te zijn op 26 juli 2020). Toen was het gesprek noodgedwongen telefonisch, maar nu komt Visch (Pim) naar de studio om over zijn muziek te vertellen en deze te laten horen.

Visch Eind Goed Al Goed