Op donderdag 26 januari kun je om 07:00 en om 17:00 uur luisteren naar de herhaling van Van Horen Zeggen.

Nico Dijkshoorn en cabaretier Lotte Velvet zijn op woensdagavond 25 januari te gast in Van Horen Zeggen.

Cabaretier Lotte Velvet won in 2020 met haar voorstelling Ondergrond zowel de jury als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Op zaterdag 28 januari staat zij met dit programma in het Veur theater in Leidschendam. Hierin geeft zij door middel van muziek, poëzie en grappige scènes een stem aan mensen die ook worstelen met de wereld en controle proberen te houden over de huidige veranderende omstandigheden. Lotte Velvet speelt zelf naast elektrische en akoestische gitaar ook op de elektrische viool. Ze wordt begeleid door toetsenist en producer Serge Dusault.

Nico Dijkshoorn treedt op zaterdag 28 januari met The Hank Five op in Theater Ludens in Voorburg. Zijn nieuwe theatershow is getiteld Dijkshoorn Durft. Hierin gaat hij op zoek naar alles wat hem gelukkig maakt: muziek van J.J. Cale, die ene zin van Bob Dylan, of een juichende recensie uit 1958.

Van Horen Zeggen wordt op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden. Het programma wordt de volgende dag van 07.00 tot 08.00 uur en van 17.00 tot 18.00 uur herhaald. Hierna zijn de interviews ook terug te horen via de podcast via www.midvliet.nl

Lotte Velvet  
                                                               Lotte Velvet (foto: Anne van Zantwijk)

Nico Dijkshoorn 1
                                                              Nico Dijkshoorn  (foto: Herman Klaassen)

Nico Dijkshoorn 2
                                                              Nico Dijkshoorn  (foto: Herman Klaassen)