Op donderdag 26 januari kun je om 08:00 en om 18:00 uur luisteren naar een herhaling van Midvliet Actueel met de volgende onderwerpen:

- Gregor Rensen was vele jaren actief in het gemeentebestuur van Leidschendam-Voorburg, eerst als raadslid en later als wethouder PvdA. Vanaf 2015 tot 2023 was hij burgemeester van Brielle. We blikken terug op zijn periode als burgemeester en blikken ook vooruit op de verkiezingen voor de Provinciale Staten-verkiezingen van 15 maart, want hier is Gregor Rensen kandidaat voor de PvdA;
- er is nog steeds geen compromis tussen projectontwikkelaar Wibaut en de bewonersparticiptiegroep Vlietweg 3 over het bouwplan van jongerenappartementen, we praten erover met wethouder Bianca Bremer en enkele buurtbewoners;
- Leidschendammer Aad van den Akker is al 60 jaar actief in zijn wasserij- en stomerijbedrijf, een gesprek met deze bevlogen ondernemer.

De live-uitzending is woensdag 25 januari tussen 20.00 en 21.00 uur en in de herhaling op donderdag 26 januari tussen 08.00 en 09.00 en 18.00 en 19.00 uur.
Het programma is na afloop ook terug te beluisteren via de rubriek uitzending gemist op www.midvliet.nl
 
Midvliet Actueel is deze week een programma van Hans Biard (redactie en presentatie), Marcel Breeuwsma (techniek) en Irene Batelaan (regie) en Tom Lek (gastenontvangst).

Hans Biard
Rensen                              
                                   Gregor Rensen te gast in Midvliet Actueel (foto: Ap de Heus)