Op zondag 15 januari om 13:15 uur komt Melle Boddaert naar de studio van Midvliet.
Melle neemt je mee in zijn nummers van organische geluiden en vaak met een troostende boodschap. Door uiteenlopende inspiraties als Tom Odell, Ruben Hein, The Beatles en Queen, wordt Melle geprikkeld om nieuwe muziek te maken. Dit vertaalt zich in kleine, emotionele liedjes maar ook in explosieve bandnummers.

Verder is Melle ook de trotse bezitter van een verzameling aan bijzondere instrumenten die hij graag laat horen in zijn muziek. ‘The Reflection’ is de nieuwe single van singer-songwriter Melle. Vanaf het moment dat de eerste klanken te horen zijn, begint zijn verhaal.

Onderweg heeft Melle meerdere successen behaald. Zo won hij de ‘Nobel Award’ en ‘Mooie Noten’, kwam hij met zijn single ‘On The Road’ in de Viral 50 op Spotify en kwam ‘Run Run’ voor in de ‘3voor12 Song van het Jaar’ lijst. Daarnaast werd hij geselecteerd om mee te doen aan de Popronde, waar hij een van de meest geboekte acts werd.

‘Morning Is Dawning’ is als vierde EP van Melle de afsluiting van een eerste hoofdstuk. Voordat hij met zijn debuutalbum komt, wilde hij namelijk nog een keer de akoestische en intieme kant van zijn muziek naar voren laten komen.

Melle Boddaert