Op zondag 18 december om 12:00 uur is John Enter te gast in Kakafonie.
De kans is groot dat John Enter binnenkort heel veel aandacht zal krijgen met zijn nieuwste single ‘Een ogenblik…’. Volgens John is het onderwerp al vele jaren één van de grootste ergernissen waar iedereen dagelijks mee te maken krijgt. Het standaardbericht met de mededeling ‘Een ogenblik geduld alstublieft, al onze medewerkers zijn in gesprek’ krijg je vrijwel bij iedere instantie te horen. Als je belt met je verzekering, je huisarts of de bank, iedere medewerker is bezet.

John: “In 2008 ben ik al begonnen met het schrijven van deze tekst. Toch is deze blijven liggen, omdat ik altijd zoveel ideeën heb die op dat moment dan nét iets meer aandacht krijgen. Onlangs kreeg ik weer een organisatie aan de lijn waar je meteen ‘toets 1 voor dit en 2 voor dat’ te horen kreeg. Vervolgens duurt het nog een hele tijd voordat je daadwerkelijk iemand te spreken krijgt.

Op dat moment dacht ik aan de tekst die ik destijds al had geschreven. Gelukkig stond deze nog in een mapje op de computer. Ik heb de tekst wel enigszins aangepast aan deze tijd omdat er nogal wat veranderd is in al die jaren. WhatsApp en andere contactmogelijkheden bestonden toen nog niet.

Die heb ik nu wel verwerkt in de nieuwe opzet. Producer Arjan Venemann heeft samen met mij de melodielijn uitgewerkt tot een echt polonaisenummer. De mix/mastering lag in handen van Hans Aalbers en Arjan Venemann. Ik ben heel erg blij met deze productie’.

Omdat carnaval ook weer voor de deur staat heb ik besloten om m’n vorige single ‘La La La Etcetera’, die i.s.m. Toetkapel 't Is Greun tot stand kwam, als tweede track nogmaals onder de aandacht te brengen’.

In de bijzondere clip, waar poppen de hoofdrollen vertolken, heeft John ook heel goed nagedacht. Hij benaderde hiervoor Theater Poppekus uit Uitgeest (www.theaterpoppekus.nl) die hun volledige medewerking verleenden.


John Enter
John Enter in Kakafonie archieffoto
                                                                John Enter te gast in Kakafonie (archieffoto)