Op donderdag 8 december kun je om 08:00 uur en om 18:00 uur luisteren naar de herhaling van Midvliet Actueel met de volgende onderwerpen:

- Thuis aan de Sluis is een burgeriniatiefgroep, de onlangs de geluidsoverlast in het Leidschendamse centrum in kaart gebracht, Emmy Mostert is te gast in de studio;
- op zondag 11 december vindt er in het Woon- en Zorgcentrum Schoorwijck in Leidschendam een kerstmarkt plaats, Coördinerend vrijwilliger Lida Teunissen en Roland Tigges, programmacoördinator Ontmoetingscentrum (OC) vertellen wat er dan allemaal te doen is;
- in de rubriek 'Leer de gemeenteraad kennen' is het jonge gemeenteraadslid Iris Feld van GroenLinks te gast, Iris legt ook uit hoe er in de gemeente meer aandacht voor de mentale gezondheid van jongeren kan komen.

Midvliet Actueel is deze week een productie van Hans Biard (redactie, presentatie en regie), Robert de Bok (techniek) en Tom Lek (ontvangst studiogasten).

De live-uitzending is woensdag 7 december tussen 20:00 en 21:00 uur en in de herhaling op donderdag 8 december tussen 08:00 en 09:00 uur en 18:00 en 19:00 uur. Het programma is na afloop ook terug te beluisteren via de rubriek uitzending gemist radio op www.midvliet.nl.

Hans Biard