Op zondag 4 december rond 13:15 uur komen Michelle Tel en Angelo Presti naar de studio van Midvliet. In Kakafonie zullen ze de single ‘Levenslang’ komen laten horen.

Angelo ademt muziek en al van jongs af aan is hij hiermee bezig. Als soloartiest heeft hij verschillende singles uitgebracht, vaak in eigen beheer. Hij componeerde al eens een eigen album en heeft met verschillende zangeressen (zoals Daisy Talens) een duet uitgebracht. Al tijdens de coronaperiode liep hij met het idee in zijn hoofd om weer een duet uit te brengen. Bij een optreden zag hij de Utrechtse zangeres Michelle Tel die net zoals Angelo al een tijdje mee loopt in het wereldje. De laatste single van Michelle deed het niet onverdienstelijk en tijdens de releaseparty was Angelo één van de gastartiesten.

De single waarmee Angelo in zijn hoofd zat, is opgenomen door de mannen van Sonic Solutions die een mooi arrangement van het nummer ‘Levenslang’ hebben gemaakt. Voor de tekst tekende de bekende tekstschrijver Hans Louwes.

Michelle Tel en Angelo Presti hoes
Michelle Tel en Angelo Presti