Op zondag 4 december rond 12:30 uur maakt Jason van Elewout zijn opwachting in Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn nieuwe single ‘De tent op z’n kop’ laten horen.

De naamsbekendheid van Jason van Elewout is de laatste maanden enorm gegroeid. Natuurlijk komt dat grotendeels door zijn deelname aan het SBS6 programma ‘De Hollandse Nieuwe’. Ondanks dat hij niet dé volkszanger van Nederland is geworden, heeft hij wel laten zien waar hij voor staat. Daarnaast hebben dagjesmensen, die een rondvaart over de singels van Breda hebben gemaakt, hem herkend.

Jason is namelijk één van de schippers die allerlei interessante bezienswaardigheden op de route laat zien en daarover alles weet te vertellen.
Zijn voorgaande vrolijke single ‘Waar heb ik jou…?’ is bij tal van Nederlandtalige radiostations goed ontvangen. Voor Jason alle reden om met een opvolger te komen die de tent op z’n kop kan zetten. Deze kroegenhit, die opgenomen is bij Sonic Solutions, brengt Jason traditiegetrouw uit bij Rood-Hit-Blauw producties.

Jason: “Uiteraard nam ik weer contact op met tekstschrijver Pascal de Vormer. Ik ben samen met hem om tafel gaan zitten en heb aangegeven waar ik over wilde zingen. Een aantal zinnen die ik had bedacht heeft Pascal verwerkt in de uiteindelijke tekst. Vanaf de allereerste toon is al duidelijk dat ‘De tent op z’n kop’ een feestplaat betreft. Bij zo’n kneiter hoort natuurlijk ook een knallende videoclip. Ik heb een limousine gehuurd en samen met een paar vrienden rijden we naar een café. Ik moet eerlijk zeggen dat Ron de cameraman en z’n assistent Saïd er wederom iets bijzonders van hebben gemaakt”.

Momenteel denkt Jason ook al na over z’n aanstaande 5-jarige artiestenjubileum. Zodra hier meer over bekend is, meldt hij dat op z’n socials.

Jason van Elewout De tent op zn kop
Jason van Elewout in Kakafonie archieffoto
                                                                    Jason van Elewout in Kakafonie  (archieffoto)