Op zondag 9 oktober rond 13:15 uur komt Frenkie naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Tijd voor een feestje’ te laten horen.

Het is weer tijd voor een feestje. Dat was de eerste gedachten van Rapper & Zanger Frenkie toen eindelijk alle coronamaatregelen voorbij waren.
Na een helse periode van ongeveer twee jaar waarin we ons beperkt zagen in onder andere het uitgaan en het onderlinge contact kunnen we ons nu eindelijk weer lekker laten gaan. In de kroeg, in de keet of op een festival, we mogen weer!

Met die gedachten is de nieuwe single van Frenkie 'Tijd voor een feestje' geboren. Samen met producer Jeroen Russchen, die op de nieuwe plaat weer zorgt voor een feestelijke, energieke, funky, dansbare beat, hebben zij er een feestje van gemaakt in de studio en dat is duidelijk terug te horen op de plaat!
De motto’s, “geniet van het leven, het kan zo voorbij zijn” en ”het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen” worden duidelijk tot uiting gebracht in deze, swingende, zeer verfrissende en vernieuwende plaat.

Frenkie