Op zondag 9 oktober rond 12:30 uur maakt Casey Brooks zijn opwachting in Kakafonie bij Midvliet FM.

Casey Brooks is een all-round zanger en gitarist die een soloprogramma heeft ontwikkeld vanaf 1996. Hij begeleidt zichzelf met begeleidingsbanden en gebruikt daarbij diverse ‘Bose’ installaties.
Hij werd ambassadeur van ‘Bose-on-Stage’ producten bij zijn 25-jarig jubileum.

Hij speelt zo’n 400 nummers, zijn repertoire bestaat uit een brede mix van covers uit de sixties tot moderne popnummers. Daarnaast heeft hij recentelijk een eigen single uitgebracht ‘Such a special Girl’ en enkele andere covers toegevoegd op zijn artiestenaccount op Spotify.

Op 11-jarige leeftijd gaf zijn vader hem een gitaar en al snel coverde hij nummers en na enkele jaren speelde hij al in een eigen band ‘Labyrinth’. Daarna speelde hij in diverse bandjes tot hij een professionaliseringsslag maakte en een soloprogramma begon. Daarin uitgegroeid tot all-round artiest met eigen programma met zowel Engelstalige als Nederlandse nummers.

Casey heeft een goed netwerk om zich heen en zorgt altijd voor een warme ambiance, legt veel gevoel in de harmonische nummers en kan met zijn stem echt inspireren. Hij verzorgt een programma altijd op maat bij receptie of diner, voor een feest of bruiloft en zelfs muzikale omlijsting bij afscheidsceremonies.

Casey Brooks 1
Casey Brooks 2