Op woensdag 28 september kun je luisteren naar de herhaling van Click Track van 21 september.

Op woensdag 21 september kun je weer luisteren naar een nieuwe uitzending van Click Track, hét muziekprogramma waarin alle ins & outs van de muziekindustrie worden behandeld en nieuw talent een mooi platform krijgt. In deze uitzending staan de 'Winterstar Talentenjacht' van Petra Robbertsen en de talentjacht 'The Voice of Westland' centraal.

Muzikale gasten zijn, de 16 jarige Lynn Ruyssenaars. Zij won de Finale Zomer Star Talentenjacht Tour en sleepte het felbegeerde platencontract bij Future Music Europe binnen.

De 16 jarige Mandy Piket, die nog vóór de prijsuitreiking een platencontract aangeboden kreeg van Future Music  Europe zingt live in de uitzending haar eerste single 'Hou me vast'.

De 24 jarige Jeffrey van Bennekom staat aan het begin staat van zijn muzikale carriëre en wist een plek in de halve finale binnen te halen bij de talentenjacht The Voice of Westland.

Winter Star Talentenjacht en talentenjacht 'The Voice of Westland' zijn landelijk concepten in samenwerking met horecalocaties voor nieuw talent van alle leeftijden. Zeker de moeite waard om weer te gaan luisteren.

Click Track is een programma van zangeres/zangcoach Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op woensdag tussen 18.00 en 19.00 uur. De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma.

ClickTrack Mandy Piket
                                                              Mandy Piket

ClickTrack Lynn Ruyssenaars
                                                              Lynn Ruyssenaars

ClickTrack Jeffrey van Bennekom
                                                              Jeffrey van Bennekom