Op zondag 25 september rond 12:30 uur maakt Joop Tertaas zijn opwachting in Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn nieuwe single ‘Een mooie dag’, een plaat met bigband-klanken.

De Amsterdamse zanger Joop Tertaas die zes jaar geleden begon met professioneel zingen en bekend werd door optredens in tv-programma’s zoals
‘Thank you for the music’ en ‘All Together Now’, komt met zijn nieuwe single ‘Een mooie dag’, geschreven en gecomponeerd door L. Patron en M. Schimscheimer.

Joop zingt uit het hart, met Amsterdams gevoel. Hij is een geliefde entertainer op feesten, partijen en dinershows. Bekende artiesten treden met veel plezier samen met hem op. Joop's grote held is Frank Sinatra en hij zingt veel van zijn liedjes, met of zonder orkest of Big Band. Daarnaast heeft hij een eigen repertoire van Nederlandstalige levensliederen. Elk optreden is voor hem een feestje. Het is daarom altijd gezellig met Joop! Joop geniet net zoveel als het publiek, of hij nu als volkszanger in de kroeg staat of jazz zingt in het theater.

Joop Tertaas 1
Joop Tertaas 2