Op donderdag 7 juli kun je om 07:00 en 17:00 uur luisteren naar een herhaling van de minidocumentaire over Boudewijn de Groot.

Op woensdag 6 juli kan je bij Midvliet FM luisteren naar een mini documentaire over Boudewijn de Groot. Deze is gemaakt door Max Nierstrasz, samensteller en presentator van Van Horen Zeggen, het kunst- en cultuurprogramma bij Omroep Midvliet. De mini documentaire over Boudewijn de Groot werd eerder uitgezonden op Koningsdag 2020.

Van Horen Zeggen wordt op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden. Het programma wordt de volgende dag van 07.00 tot 08.00 uur en van 17.00 tot 18.00 uur herhaald. Hierna kan je het programma ook nog terug luisteren via Uitzending Gemist via www.midvliet.nl

Hierna is het programma met een korte zomerstop. Van Horen Zeggen is er weer op woensdag 24 augustus. In deze uitzending is Ab Smit te gast om te praten over het Cultureel Zomerfestival, dat drie dagen later gehouden wordt in Voorburg. Het is CZF is de start van het culturele seizoen in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Boudewijn de Groot minidocu