Op zondag 14 augustus om 12:30 uur komt Ryan Niekerk naar de studio om zijn debuutsingle ‘Ik zal haar nooit meer vergeten’ te laten horen.

Je bent 22 jaar, helemaal fan van het Nederlandse lied en je laat het de hele dag uit de speakers knallen als je aan het werk bent als schilder. Je liefde voor die muziek gaat daarna gewoon door als je met vrienden op stap gaat, en dan komt het regelmatig voor, dat de dagelijkse kwast die je in de hand hebt als schilder, wordt vervangen door de microfoon.

Op dit soort momenten is hij inéén keer de artiest en de gezelligheidsmaker. Tsja, dan kan het ook niet uitblijven dat het moment komt dat jezelf de studio induikt om je allereerste single op te nemen. Meteen naar het succesvolle producer- en schrijversduo Emile Hartkamp & Norus Padidar gestapt.

En hoor en zie daar…. Wat een heerlijke gezellige debuutsingle ‘Ik zal haar nooit meer vergeten’. Ryan laat niets aan het toeval over en ondersteunt deze single met een fantastische videoclip. Blijft het de kwast of wordt het de microfoon in de toekomst? Wat er ook gebeurt, Ryan heeft meer plannen voor het uitbrengen van singles en is op dit moment alweer in de studio bezig voor al de opvolger(s). Hij zal met het publiek zijn liefde voor de Nederlandstalige muziek delen.

Ryan Niekerk