Op 25 mei tussen 18:00 en 19:00 uur kun je weer luisteren naar een muzikale uitzending van Click Track bij Midvliet FM. Dit is de herhaling van de uitzending van woensdag 18 mei.

Click Track is een muziekprogramma waarin de ins & outs van de gehele muziekindustrie worden belicht. Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant en nieuw talent krijgt steevast een mooi podium.

In deze uitzending staan zangeres Cloë Groen en gitarist Febby Tasiran centraal. Cloë is leadzangeres van de rockband Early in July en Febby is regionaal bekend van zijn ‘Febby sessies’. Vele talentvolle zangers en zangeressen werden door hem al live begeleid, waaronder ook Cloë.

In deze uitzending komen hun talenten samen en spelen zij, op geheel eigen wijze, een aantal van hun favoriete covers. Zeker de moeite waard om weer te gaan luisteren.

'Click Track' is een programma van zangeres/zangcoach Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op woensdag tussen 18.00 en 19.00 uur. (de ene week live en de week daarna de herhaling). De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma. Nieuw talent kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Clo en Febby 1
                                                                  Cloë Groen en Febby Tasiran