Op zondag 8 mei om 13:15 uur is Jaap de Bok te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn nieuwe single ‘Gister’ laten horen. Dit is het voorproefje op zijn album.
Sinds twee jaar is de Waterlandse troubadour Jaap de Bok weer flink aan de weg aan het timmeren. Zijn laatste single ‘Ik ook van jou’ werd uitgebracht in
september 2021 en smaakte absoluut naar meer! Met trots presenteert Jaap dan ookzijn single “Gister” nogmaals, als voorproefje op wat komen gaat.

Want binnenkort komt zijn album ‘Zilverlingen’ uit en dit nieuwe album wordt geopend door het sterke en meeslepende ‘Gister’ De clip van de single ‘Gister’ werd opgenomen in het prachtige Maastricht.
Zoals we van Jaap gewend zijn, laat ‘Zilverlingen’ ons kennismaken met alle facetten en invloeden van Jaaps muziek: pop, rock, latin, ballads en zelfs feestelijke melodieën. Uit al deze invloeden heeft Jaap de Bok een geheel eigen sound ontwikkeld: sterke melodieën op uitgekiende muzikale basislijnen met altijd een frisse en catchy hook. Jaap schrijft in principe zijn eigen werk maar schroomt niet om samen te werken met tekstschrijvers en arrangeurs, of om bewerkingen te maken van bestaande nummers.

Jaap de Bok Gister