Op zondag 23 januari om ongeveer 13:15 uur is Romaico Nieuwland te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Romaico Nieuwland is een artiest die al heel wat jaren bezig is in de muziek. In 2016 is hij begonnen in een bandje, en kort erna heeft hij ervoor gekozen om solo verder te gaan als artiest. De reden daarvan was, omdat hij zelf de muziek wilde zingen waar hij zich voor
100% in kan vinden. Dat betekende wel één ding! Van Engelstalige muziek de overstap maken naar het Nederlandstalige lied. Vooralsnog zingt Romaico momenteel alleen covers.

Romaico heeft ervoor gekozen in 2021 om zonder hulp van een platenmaatschappij, producers, en of andere mensen zijn muziek uit te brengen op alle online streamingdiensten. De uitdaging is om te kijken hoever hij kan komen zonder de hulp van een grote platenmaatschappij achter hem. in 2021 bracht hij zijn eerste single ‘Papa’ uit, en inmiddels heeft hij al vijf nummers uitgebracht. In 2022 is hij zelfs bezig met het opnemen van een album. Kortom, 2022 moet het jaar van Romaico gaan worden.

Romaico 1