Zondag 14 november om 14.00 uur kon iedereen de finale volgen van het Slotpodium Talentenloods voor jeugd, die live werd uitgezonden via de website van Omroep Midvliet.nl en de televisiekanalen Ziggo-41, KPN-1489 en XS4All-1489. Het was mooie mix te worden van klassiek talent en leerlingen die meegedaan hebben aan de eindmusical van de basisscholen. Met de leerlingen werd teruggeblikt en vooruit gekeken.

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 december kun je om 20:00 uur via Midvliet TV kijken naar een herhaling van de finale van Talentenloods.

Wie live aanwezig wil zijn kan een ticket reserveren via de website www.theaterludens.nl QR-toegangsbewijs is verplicht.

Daarnaast zijn er optredens met zang en dans. Robin van Gelooven (17) is een van de zeven Jonge Denkers des Vaderlands. Hij zal presentator Angelique Schipper assisteren en zijn nieuwste filosofische pitch laten horen. Tijdens het juryberaad vindt een interview plaats met Nadia Askarova van Muziek&Theater ‘t hART. De jury bestaat deze keer uit wethouder Astrid van Baalen, Rogier Helwig directeur Theater Ludens en juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek.

Voor het nieuwe seizoen kan jeugd zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website van Talentenloods.nl. Alle talenten van 12 tot 21 jaar zijn welkom! Met dank aan de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken.

(foto boven dit bericht: Ballet en Dansstudio Door Laverman; foto: Dennis Simonis)