Op 3 november kun je weer luisteren naar een muzikale uitzending van Click Track bij Midvliet FM. Dit is de herhaling van de uitzending van woensdag 27 oktober.

Click Track is een muziekprogramma waarin de ins & outs van de gehele muziekindustrie worden belicht. Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant en nieuw talent krijgt een mooi podium.

In deze uitzending staat het duo Lucia centraal. Dit duo staat garant voor een flinke dosis zoete jazz met een vleugje pop en soul, hoorbaar beinvloed door grote namen als Amy Winehouse en Carole King. Achter dit duo staan Lucia Hakbijl en Noa Kariem. Een warme deken met een rauw randje, met teksten die aangrijpend zijn en je meenemen in het hoofd van iemand die opgroeit in tijden als deze.

De songs gaan onder meer over depressie, stress, eenzaamheid, maar ook over het belang van gelijkheid in de maatschappij, en dan in het bijzonder de L.G.B.T + community. Natuurlijk praten we ook met deze twee talenten over hun muzikale carrière. De moeite waard om weer te gaan luisteren.

Click Track is een programma van zangeres/zangcoach Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op woensdag tussen 18:00 en 19:00 uur (de ene week live en de week daarna de herhaling). De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma. Nieuw talent kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..