Op zondag 17 oktober om 13:25 uur komt Davey uit Almere naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn tweede single ‘Want jij’ te laten horen.

De zomerse en vrolijke klanken van dit nummer zorgen voor een ‘happy feeling’. ‘Want jij’ is net als de debuutsingle ‘Ook al wordt het later’ geproduceerd door Roy Otters van ANRO Productions uit Apeldoorn.
Davey richt zich met dit nummer op de nazomer, iedereen heeft in deze (corona)periode iets vrolijks nodig en met de nodige zon en zwoele temperaturen die een nazomer kan opleveren is dat een uitstekende combinatie, op naar een Indian Summer.

Davey: “Na een coronabesmetting eerder dit jaar merkte ik dat mijn stem wat stabiliteit miste en met mijn zanglerares Janine Vos uit Almere, in het verleden achtergrondzangeres van André Hazes, zijn we hard aan de slag gegaan om de opgelopen achterstand weer in te lopen, dat is op tijd gelukt. De samenwerking met Roy is uitstekend en heeft geresulteerd in deze single waar ik heel trots op ben!”
De single is opgenomen in de studio van Roy Otters in Apeldoorn en de achtergrondzang is voor rekening van Wiesje Westerlaken. De video is geschoten op de altijd gezellige boulevard van Harderwijk.

Als finalist van de Winterstar talentenjacht heeft Davey niet te klagen over optredens, maar hij hoopt dat dit nummer een extra zetje geeft in de aanvragen en hoopt hij dat binnenkort in de horeca weer live-muziek mag verzorgen. Davey: “In de twee weken dat er in de horeca weer live mocht worden opgetreden, hebben we dit nummer als test onder de aandacht gebracht van het publiek en als dan iedereen je nummer meezingt, is dat een geweldig gevoel.”

Davey 1