Op zondag 3 oktober om 12:30 uur is Alwin te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Met de release van ‘De trein naar ’t geluk’ laat de sympathieke zanger uit Zeeland weer van zich horen. Alwin treedt geregeld op in Nederland en België.

Alwin startte al op zeer jonge leeftijd zijn muzikale carrière. Als drummer in diverse formaties met optredens in zowel binnen- als buitenland leerde hij de kneepjes van het muzikanten vak. Maar het zingen was toch zijn grote liefde.

Dit heeft hem ook doen besluiten om in 2000 solo te gaan. En met succes! Inmiddels heeft hij vele optredens verzorgd op de meest uiteenlopende locaties. Maar ook in de bekende badplaatsen in Spanje en Gran Canaria, Malgrat da Mar, Hotel Reymar, (Heineken Cafe Playa des Ingles) is Alwin geen onbekende meer. Ook op televisie is hij al menigmaal te zien geweest. Onder andere bij RTL Boulevard, SBS Shownieuws en Tros Muziekfeest op het Plein.
Op het podium is hij pas in z'n element. De juiste keuze van de nummers en het contact met het publiek maken een optreden van Alwin tot een waar feest.

In ‘De trein naar ’t geluk’ bezingt Alwin de liefde voor zijn vrouw, Renate. Zij vroeg hem tijdens een verrassingsfeest voor zijn 50e verjaardag ten huwelijk. Het huwelijk werd direct voltrokken op het verjaarsfeest en bracht Alwin en zijn vrouw vele mooie en ontroerende reacties op de sociale media.

Van Alwin verschenen al eerder tracks als ‘1,5 meter polonaise’, ‘Ik leef m’n eigen leven’, ‘De kriebels’, ‘Leef met ’n lach’ en vele andere singles die zowel in Nederland als België airplay kregen.

Alwin Detreinnaarhetgeluk