Op zondag 19 september om 12:30 uur is Remco van Veld te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Zijn nieuwe single heet ‘Ga weg’.

De geboren Utrechter heeft naast het zingen ook meerdere malen een recordpoging solo lang zingen gedaan en daarmee een vermelding in het Guinness Book of Records weten te bemachtigen.

Remco van Veld, is geboren op 20 maart 1972 te Utrecht. Hij is al heel vroeg begonnen met optreden in het land, in het begin zong hij nummers van Cliff Richard en André Hazes. Later groeide dat uit tot alleen maar Nederlandstalig en ook veel après-ski. In de loop van de jaren heeft Remco veel dingen gedaan, tv werk, inzingen van koortjes voor bands en jingles voor radiostations. Remco is een natuurtalent. Een gewone jongen, zonder sterallures. Op het podium gedraagt Remco zich als een echte entertainer. Remco is er voor zijn publiek.

De nieuwe single ‘Ga weg’ is de derde single die Remco dit jaar uitbrengt, samen met Mike Lambooij (vaste producer en geluidsman) is er een zomers nummer gemaakt. De gitaarstukken in het nummer zijn ingespeeld door Pascal Bloemers en de back-vocals zijn ingezongen door Stella Slagboom en Sabine van den Hurk. Een zomers mee-zingnummer dat in je hoofd blijft hangen.

Remco van Veld hoes